Een Perier waardig product

Met traditionele waarden, ervaring en innovatie is Perier’s Vleesbedrijf groot geworden. Maar wanneer is een product goed genoeg?

De bewaking van kwaliteit begint bij de inkoop van het vlees. Wij betrekken onze ‘grondstoffen’ uitsluitend van bedrijven die werken volgens een voor hen geldend kwaliteitssysteem en die EG-erkend zijn.

Zien is geloven
Aannames, daar doen we niet aan. Dus voordat we met een nieuwe leverancier gaan samenwerken, wordt het bedrijf bezocht en getoetst. Al jaren selecteren we al ons vlees persoonlijk. We reizen daarvoor naar alle uithoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Brazilië en van Uruguay tot Groot-Brittannië. Uiteraard gaan we ook niet voorbij aan kwaliteitsvlees uit eigen land.

Zorgvuldig proces
Grondstoffen komen in een aparte ontvangstruimte ons bedrijf binnen. Hier wordt het stringente kwaliteitscontrolesysteem voortgezet. De grondstoffen worden direct na ontvangst gecontroleerd op temperatuur, verpakking, houdbaarheid en uiteraard op kwaliteit.

Daarnaast maken we gebruik van een traceability-systeem. Dit zorgt ervoor dat in geval van calamiteit de herkomst van de vleesproducten, maar ook van salades, sauzen, verpakkingen en verbruiksartikelen direct traceerbaar is. In het daaropvolgende productieproces voegen we onze vakmanschap toe. De laatste essentiële stap naar een Perier waardig vleesproduct.Uiteraard gaan we ook niet voorbij aan kwaliteitsvlees uit eigen land.

Scroll Voor Meer