Vers van het mes. Voor elke tak van industrie.

Van producten voor de maaltijdindustrie tot aan het volledig productklaar maken voor onder meer importeurs en groothandels. Het is ons op het lijf geschreven.

Wij portioneren ambachtelijk, dus snijden alles met de hand. Daarmee kunnen we zoveel meer betekenen voor u als afnemer. Uit welke tak van industrie u ook komt. Kies uit een eindeloos assortiment aan kwaliteitsproducten en bespreek met ons wat u wilt en hoe u het wilt.

Vraag ons maar

Met traditionele waarden, ervaring en innovatie is Perier’s Vleesbedrijf groot geworden. Maar wanneer is een product goed genoeg?

Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het portioneren van rund-, kalfs- en varkensvlees en kip en kalkoen. Ook injecteren we uiteenlopende technische delen voor verdere industriële verwerking. Deze halffabricaten of eindproducten zijn uitermate geschikt voor maaltijdcomponenten voor bijvoorbeeld supermarkten, retail en diverse hotel- en restaurantketens. Daarnaast zijn wij smaakmakers voor supermarkten en groothandels met het marineren van rauwe en gegaarde producten, het produceren en vormen van hamburgers, balletjes en spiesen. Verpakken van diverse producten. Ook daarvoor kunt u bij Perier terecht. Bijvoorbeeld met dieptrek. Zelfs private label als u dat wenst. Uiteraard proberen we een zo hoog mogelijk rendement voor u te realiseren. Zonder daarbij concessies te doen aan de gevraagde kwaliteit. En de prijs? Die blijft fair. Hollands nuchter, zoals we zijn.

wat kunnen we voor u betekenen?

Het ruimste assortiment

Onze producten kopen we over de hele wereld in. Rundvlees bijvoorbeeld vanuit Argentinië tot aan Australië en Groot-Brittannië. Ons assortiment bestaat naast rund uit kalfs-, varkens- en lamsvlees, schaap, kip, kalkoen en overig gevogelte, wild (in het seizoen) en vlug- en panklaar producten. Laten we iets dieper ingaan op het assortiment en wat u nodig heeft voor uw tak van industrie. We staan voor u klaar met onder meer de volgende handelingen:

Injecteren
Denk bij rundvlees aan ossenhaas, rump, kogel, vaste delen, spierstukken en vele andere technische delen. Voor varkensvlees geldt onder meer haas, filet, nek, buik, hamvlees en schoudervlees. Bij kip en kalkoen injecteren we de filet.

Portioneren
Dat doen we graag en goed. Volledig naar uw wensen. Denk aan rund-, varken-, kalfs- en lamsvlees. Maar ook kip en kalkoen.

Vormen
Wij vormen vlees in de gewenste proporties. Onder meer ballen, burgers en worst.

Verpakken
Dat gaat van tournedos tot burger en van schnitzel tot gehaktballetjes. Verpakken is vrij klant specifiek, net als het etiket. Dit kan bijvoorbeeld per stuk of bulk, in doos of krat. Geef aan hoe u het wilt en wij maken het in orde. Altijd.

bekijk hier de herkomst van ons vlees