Een halve eeuw vakmanschap

 • 1971

  Jan en Marianne Perier openen hun deuren in Hilversum. Jan Perier, uw slager luidt het devies. Twee jaar later breiden ze uit met een 'in store' slagerij in een supermarkt in Eemnes. De naam verandert in Perier's Slagerijen BV.

 • 1982

  De zaak groeit hard. Jan en Marianne leveren steeds meer aan horecabedrijven en bedrijfskeukens. In dit jaar verkopen ze de slagerij in Hilversum. De ambacht blijft, maar nu met meer aandacht voor zakelijke klanten.

 • 1988

  De familie besluit de supermarkt te verlaten. Ze hebben nu de handen vrij om zich volledig te richten op het leveren van vlees aan horecabedrijven en instellingen. Zelfs het ministerie van Defensie behoort nu tot de vaste klantenkring. In Eemnes verrijst een geheel nieuw pand. De naam groeit mee naar Perier's Vleesbedrijf BV. Zoon Dirk voegt zich bij het bedrijf. Een halve eeuw vakmanschap. Met passie voor vlees. Met hart voor de klant.

 • 1996

  Nog geen tien jaar later is het pand in Eemnes alweer te klein. Perier’s Vleesbedrijf huurt de bedrijfsruimte van de buren. Deze wordt volledig omgebouwd tot koelcel. Het eigen bedrijfspand krijgt er een verdieping bij. Resultaat: een uiterst modern vleesverwerkingsbedrijf met een team van trotse medewerkers. Inmiddels maakt ook dochter Buffy deel uit van het familiebedrijf.

 • 1997

  Perier ontvangt als een van de eerste het HACCP-certificaat, dat de veiligheid en de hygiëne van voedingsproducten garandeert. Ook krijgt het bedrijf het belangrijke ISO-9001-certificaat, de internationale norm voor kwaliteitsmanagement.

 • 2002

  Het is tijd voor - alweer - een nieuw bedrijfspand. Almere-Stad wordt de standplaats. Wat uitblinkt is het ultramoderne machine- en wagenpark. Anno nu blijft Perier investeren. In haar mensen, in haar producten en in haar service. Maar onveranderd is de missie: klanten voorzien van onderscheidende producten, van constante kwaliteit. Ook voor de komende decennia.

Scroll Voor Meer