Perier's - Vleesbedrijf

menu

  • Over Ons
  • Horeca
  • barbecue
  • bbqcentrale.nl
  • dienstverlening
  • Familiebedrijf
  • Waardig Product
  • Kwaliteit
  • Logistiek
  • Herkomst Vlees
  • Goede doelen
  • historie
  • Contact
  • Referenties
login
  • Barbecue

    Barbecue

  • Horeca

    Horeca

  • Dienstverlening

    Dienstverlening

Home | Herkomst Vlees
  • Rundvlees

    Onze runderen hebben over de hele wereld gegraasd. Zoals de VS, Zuid-Amerika, Australië en West-Europa. We werken met onder meer Black Angus, Angus Hereford, Sebu runderen en de daaruit voortgekomen kruisingen.

    Van pampa tot Periers
    De rassen uit Zuid-Amerika leven op uitgestrekte weidevlaktes van gemiddeld 7000 vierkante meter per dier! Het welzijn van de dieren is gegarandeerd. Het vlees wordt na de slachting direct gevacumeerd en per schip getransporteerd naar Europa. Het lange rijpingsproces, de optimale hygiënische slachting en directe vacumering van het vlees zorgt voor een lange houdbaarheid. Een constante bewaring van ca. 1°C geeft een houdbaarheid van 3 maanden.

    De graan gevoerde runderen worden, minimaal 100 dagen gevoerd met graan. Hierdoor ontstaat een marmering in het vlees waardoor het vlees een unieke smaak heeft. Wij verkopen onder andere de merken Novilloreal, 1788, Solis, Pando, Charrua en John Dee.

    De gras gevoerde runderen verblijven het gehele jaar op de pampa of uitgestrekte weide. Dit komt de smaak ten goede. Wij verkopen onder andere de merken Minverva, ABP, Scot Beef, Scotch Premier, Mataboi, Marfig en Quickfood.

    Van pampa tot Periers: de kwaliteit blijft behouden.

  • Lamsvlees

    Het thuisland van onze lammeren is Nieuw-Zeeland. Daar groeien ze in de vrije natuur op, in een fijn klimaat. Het gras is van uitstekende kwaliteit en dat proef je terug in het vlees. Het is bijzonder zacht en heeft een bijzondere subtiele smaak.

    Nieuw-Zeelands lam is de standaard voor de horeca. Het vlees is prijstechnisch gunstig, heeft een constante kwaliteit en is altijd leverbaar. Wij verkopen onder andere de merken AFFCO, Lanz Finest, Horizon en Ovation.

    Bijzonder zacht met een subtiele smaak.

  • Kalfsvlees

    Ons van Hollandse bodem afkomstig rosé kalfsvlees komt uitsluitend van kalveren die in een groepshuishouding hebben geleefd, volgens EG-welzijnsnormen. Rosé vleeskalveren gaan al na 8 tot 9 weken over op ruwvoer op graanbasis (grain fed) en worden pas vanaf de 8e maand geslacht.

    In de meeste gevallen hebben Rosé vleeskalveren in betere omstandigheden langer geleefd dan gangbare kalveren. Dit opgeteld geeft – vergeleken met blank kalfsvlees – het vlees meer kleur, meer structuur en smaak. Na het bakken en braden blijft de lichte rosékleur behouden.

    Grain fed kalfsvlees van kalveren in groepshuishouding.

  • Friberne Varkensvlees

    Naast regulier uit Europa afkomstig varkensvlees leveren wij ook Friberne: de merknaam van een speciaal gefokt varkensras uit Friesland. Vanaf opfok tot de slacht is er nadrukkelijk aandacht voor het welzijn van de dieren. Elke dag krijgen Friberne varkens van de boer persoonlijk een mix van ruwvoer en kruiden die varkens in de natuur graag eten. Denk aan eikenbast, jeneverbes, knoflook en kastanjes.

    Van kwantiteit naar kwaliteit
    De dieren krijgen individuele aandacht en de gezondheid van elk dier staat onder controle van een door de fokker aangewezen veearts. Ook het transport is speciaal ingericht zo weinig mogelijk stress bij de dieren te veroorzaken.

    Puur en echt
    Alle extra zorg en aandacht voor de varkens vertaalt zich in het eindproduct: lekkerder en malser varkensvlees. De smaak is puur en echt. Met een goed randje vet. Kwaliteitsvlees van varkens die de aandacht en zorg krijgen die ze verdienen.

    De smaak is puur en echt. Met een goed randje vet.

  • Verbeterde kip

    Perier staat volledig achter het voornemen om in Nederland de ‘verbeterde’ kip te introduceren. Dit is kip met verbeterde levensomstandigheden. Met extra leef- en uitloopruimte, langer leven en een verlaging van antibioticagebruik. Zij krijgt daarom minder gezondheids- en welzijnsproblemen dan de reguliere kip. En dat komt de smaak en kwaliteit van het vlees ten goede. We verwachten op korte termijn onze klanten ‘verbeterde’ kip te kunnen leveren.

    Meer tijd om te leven in betere omstandigheden.

    Neem nu contact met ons op
    • Home
    • Over Ons
    • Horeca
    • Barbecue
    • Dienstverlening
    • Familiebedrijf
    • Waardig Product
    • Kwaliteit
    • Logistiek
    • Herkomst Vlees
    • Goede doelen
    • Historie
    • Contact
    • Referenties
    • Sitemap
    • LOGIN

    Neem nu contact met ons op

    info@perier.nl 036 - 535 7878 036 - 535 7879
    Algemene voorwaarden copyright 2018 - BBQCentrale.NL
    Perier's - Vleesbedrijf