Kwaliteitsvlees voor uw gasten

Uw gasten verwachten veel van u als horecabedrijf. Een heerlijke dag of avond, voorzien van voortreffelijke smaakbelevenissen. Zij vertrouwen op een goed stukje vlees op hun bord.

Dat betekent dat u veel verwacht van uw vleesleverancier. Dat treft. Perier is de vaste slager voor vele horecabedrijven en cateraars. Zij vertrouwen al jaren op onze constante kwaliteit. Daarmee bedoelen we onder meer de kracht van ons uitgebreide assortiment kwaliteitsvlees: van een Oudhollandse gehaktbal, goed gepaneerde schnitzel, verfijnde varkenshaassaté tot een buitengewoon malse ossenhaas. Hoe wilt u het gesneden zien? Om welke gewicht gaat het en hoe moet het verpakt worden? Zeg het maar. Wij zijn experts in het op maat maken van uw wensen.

Alleen het beste vlees voor uw menukaart

Dat beloven we. Wij selecteren alleen het beste vlees. Daarnaast zijn onze productieprocessen nauwkeurig vastgesteld en staan ze onder voortdurende controle voor een optimaal smakelijk resultaat. En – niet onbelangrijk – onze chauffeurs garanderen een stipte levering, op de afgesproken tijd en plaats. U leest het: we gaan voor kwaliteit en een langdurige samenwerking. Zo zijn we al jaren de vaste slager voor vele horecabedrijven, groot en klein. Zoals hotel De Witte Bergen in Eemnes, café-restaurant Le Journal  in Utrecht, restaurant HappyHappyJoyJoy van topkok Julius Jaspers en bekende sauna’s als De Veluwse Bron, De Zwaluwhoeve en Elysium.

wat kunnen we voor u betekenen?

assortiment

Het ruimste assortiment
Onze producten kopen we over de hele wereld in. Rundvlees bijvoorbeeld vanuit Argentinië tot aan Australië en Groot-Brittannië. Ons assortiment bestaat naast rund uit kalfs-, varkens- en lamsvlees, schaap, kip, kalkoen en overig gevogelte, wild (in het seizoen) en vlug- en panklaar producten.

Gegaard en niet-gegaard
Elke klant heeft z’n eigen wensen. Over afmeting en gewicht en natuurlijk over de bereiding. U kunt bij ons terecht voor ambachtelijk geproduceerd (langzaam) gegaard en niet-gegaard vlees én voor producten die direct in de pan kunnen. Speciaal bedoeld voor horecagelegenheden die op een relatief eenvoudige wijze hun gasten een hoge en constante kwaliteit willen bieden.

Vleeswaren & worst
Uiteraard heeft u bij ons ook een ruime keus aan vleeswaren. Zo komt onze rauwe ham uit diverse delen van Europa. We hebben uiteenlopende soorten ham, van ovengebakken ham tot aan ham voor tosti. Daarnaast waarderen veel klanten onze hoogwaardig rosbief, een van de vele specialiteiten uit eigen braderij. Al onze vleeswaren leveren wij heel of gesneden. Zoals u dat wenst.

Kaas
Wij verkopen zowel Hollandse als buitenlandse kaas. Van hotelblokken tot plakken. Maar ook geitenkaas, cheddar, brie, pizzakaas, geraspte kaas en minder bekende kazen zoals Halloumi vindt u in ons assortiment. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor sauzen, salades en vegetarische producten.

bekijk hier de herkomst van ons vlees