Gemak, smaak en beleving

Weten wat klanten nodig hebben. Hun vraag begrijpen en hen eersteklas producten leveren waarbij gemak, smaak en beleving samengaan.

Perier is volledig ingesteld op barbecuecatering. We bieden een veelzijdig assortiment ‘klant en klare’ vleesproducten, waarbij de ambacht is behouden. U vraagt en wij leveren het. Geportioneerd, ongeportioneerd, rauw of gegaard, gekruid of gemarineerd. Exact zoals u wilt. Elke partij kan bij ons terecht. Voor exclusieve catering maar zeker ook voor het praktische barbecueën; oftewel in een korte tijdsduur voor een groot aantal gasten producten bereiden. Denk aan voorgegaarde hamburgers, worst, saté, pikante kip. Gemak mét kwaliteit.

Online barbecue vlees bestellen? BBQCentrale.nl

Voor wie doen we het?

We leveren aan een breed scala aan klanten. Van compacte foodtrucks, cateraars, outdoor bedrijven, onze eigen Defensie tot aan immense kerstmarkten in binnen- en buitenland. Daarnaast weet een groot aantal freelance cateringkoks de weg naar Perier te vinden. Zij werken veel met pure producten voor de echte fijnproever en voor foodtrucks met focus op ‘vers en eerlijk bereid’. Denk aan een hamburger gemaakt van het Aberdeen Angus, mooie malse Bavette en Procureur gesneden uit de nek, veruit het lekkerste varkensdeel. Dit zegt Olaf Igesz van eigenaar BBQBabes over ons maatwerk in barbecue:

“Als één van de eerste foodtruckers van Nederland kan ik zeggen dat Perier de hype rond mobiele food concepten van meet af aan begrepen heeft. Ze leveren mij superkwaliteit en flexibiliteit en zijn een echte sparring partner als het gaat om het garen, presenteren en uitserveren van lekker vlees onder hoge druk.”

wat kunnen we voor u betekenen?

PRODUCTEN

assortiment

Het ruimste assortiment
Onze producten kopen we over de hele wereld in. Rundvlees bijvoorbeeld vanuit Argentinië tot aan Australië en Groot-Brittannië. Ons assortiment bestaat naast rund uit kalfs-, varkens- en lamsvlees, schaap, kip, kalkoen en overig gevogelte, wild (in het seizoen) en vlug- en panklaar producten.

Gegaard en niet-gegaard
Elke klant heeft z’n eigen wensen. Over afmeting en gewicht en natuurlijk over de bereiding. U kunt bij ons terecht voor ambachtelijk geproduceerd (langzaam) gegaard en niet-gegaard vlees. Snel en smakelijk van de barbecue naar het bord van uw gasten.

Vleeswaren & worst
Uiteraard heeft u bij ons ook een ruime keus aan vleeswaren. Zo komt onze rauwe ham uit diverse delen van Europa. We hebben uiteenlopende soorten ham, van ovengebakken ham tot aan ham voor tosti. Daarnaast waarderen veel klanten onze hoogwaardig rosbief, een van de vele specialiteiten uit eigen braderij. Al onze vleeswaren leveren wij heel of gesneden. Zoals u dat wenst.

Kaas
Wij verkopen zowel Hollandse als buitenlandse kaas. Van hotelblokken tot plakken. Maar ook geitenkaas, cheddar, brie, pizzakaas, geraspte kaas en minder bekende kazen zoals Halloumi vindt u in ons assortiment. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor sauzen, salades en vegetarische producten.

bekijk hier de herkomst van ons vlees