Rundvlees
Onze runderen hebben over de hele wereld gegraasd. Zoals de VS, Zuid-Amerika, Australië en West-Europa. We werken met onder meer Black Angus, Angus Hereford, Sebu runderen en de daaruit voortgekomen kruisingen.
Van pampa tot Periers
De rassen uit Zuid-Amerika leven op uitgestrekte weidevlaktes van gemiddeld 7000 vierkante meter per dier! Het welzijn van de dieren is gegarandeerd. Het vlees wordt na de slachting direct gevacumeerd en per schip getransporteerd naar Europa. Het lange rijpingsproces, de optimale hygiënische slachting en directe vacumering van het vlees zorgt voor een lange houdbaarheid. Een constante bewaring van ca. 1°C geeft een houdbaarheid van 3 maanden.
De graan gevoerde runderen worden, minimaal 100 dagen gevoerd met graan. Hierdoor ontstaat een marmering in het vlees waardoor het vlees een unieke smaak heeft. Wij verkopen onder andere de merken Novilloreal, 1788, Solis, Pando, Charrua en John Dee.
De gras gevoerde runderen verblijven het gehele jaar op de pampa of uitgestrekte weide. Dit komt de smaak ten goede. Wij verkopen onder andere de merken Minverva, ABP, Scot Beef, Scotch Premier, Mataboi, Marfig en Quickfood.
Van pampa tot Periers: de kwaliteit blijft behouden.